Австрийската „Щрабаг“ стана главен спонсор на „Левски“

Обещаваният на „сините“ фенове вече два месеца договор с генерален спонсор на „Левски“ е бил получен с официален подпис на спонсора днес в 12:55, съобщи на официалния си сайт и във „Фейсбук“-страницата си клубът.

Това е австрийската строителна фирма „Щрабаг“, която оперира в България от 2002 г. Тя работи по транспортни инфраструктури, високо и инженерно строителство. Построила е сградата на летище „София“, Мегапарк-София, Мегамол и др. Представителите на австрийската компания у нас са корпорациите „Минерал 2000“ ЕООД, „Ц-Дизайн“ ЕООД, „ТРА“ ЕООД, „ЩРАБАГ БРВЦ“ ЕООД.

Договорът е вляъл незабавно в сила и още утре в 18 ч., когато е мачът срещу „ЦСКА-София“ футболистите на „Левски“ ще излязат с логото на „Щрабаг“ на фланелките си.

Ето и официалното съобщение от „Левски“

„Левскари,

Днес в 12:55 часа в офиса на клуба бе получен официално подписан договора за генерален спонсор с австрийската строителна компания STRABAG. Контрактът вече е в сила и логото на компанията ще бъде на гърдите на футболистите за мача с „ЦСКА-София“ в петък на Националния стадион „Васил Левски“.

Ръководството на „ПФК Левски“ благодари на колегите от STRABAG за добрите и професионални взаимоотношения в хода на преговорите и заявява, че ще положи всички усилия, за да удовлетвори очакванията на партньора си по отношение на рекламното сътрудничество между най-обичания футболен клуб в България и строителната компания със световно реноме.“

 

Левскари,

Днес в 12:55 часа в офиса на клуба бе получен официално подписан договора за генерален спонсор с австрийската…

Публикувахте от ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI в Четвъртък, 17 декември 2020 г.

Източник:
ФК Левски

Свързани статии

Back to top button