Информационен бюлетин на ОД МВР-Ловеч, 29.06.2020г.

На 28 юни в РУ Тетевен е образувано досъдебно производство след получен сигнал, че във вилната зона на с.Гложене са нарязани гумите на паркиран лек автомобил. Работата по случая продължават служителите на РУ Тетевен.

Трансформаторно масло с неустановена стойност и количество е отнето от трафопост в землището на с.Брестово. По случая на 28 юни в РУ Ловеч е образувано досъдебно производство.

24-годишен мъж от Ловеч е задържан в местното районно управление след като на 26 юни около 10.15ч. е установен да управлява лек автомобил в града след употреба на наркотични вещества – канабис. По случая е образувано досъдебно производство, а на водача е издаден талон за медицинско изследване и същият е отказал да даде кръв и урина за изследване.  

На 26 юни в РУ Троян е образувано досъдебно производство след получен сигнал,  че на неустановена дата от базова станция на мобилен оператор, разположена край с.Орешак, са отнети акумулатор на дизелов генератор и медна шина с дължина около 2 метра. Работата по случая продължава.

78 метра многожилен телефонен кабел е изкопан и отнет в района на с.Драшкова поляна. По случая е образувано досъдебно производство и работа продължават служители на РУ Троян.

Източник:
Пресцентър Од на МВР Ловеч
Тагове
Back to top button
Close