Информационен бюлетин ОД МВР-Ловеч, 06.11.2020 год.

  В РУ Луковит е образувано досъдебно производство, след получен на 05 ноември сигнал,  за кражба от къща в града. По данни на собствениците са отнети 3 кутии с цигари, кафе, вино, ракия и сумата от около 40 лв. Работата по случая продължава.

   15-годишен, криминално проявен младеж от Ловеч е задържан след проведени оперативно издирвателни мероприятия от служители на РУ Ловеч, като съпричастен за кражба на мобилен телефон и смарт часовник от 59-годишен мъж. Кражбата е извършена на 05 ноември около 18.00ч.,  в района на автогара Ловеч. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължават служителите на РУ Ловеч. 

05.11.2020 год.

    Лек автомобил е изгорял в нощта на 03 срещу 04 ноември пред блок в ж.к. «Здравец», в Ловеч. Огънят е възникнал в предната част на превозното средство. По случая е образувано досъдебно производство и служители на РУ Ловеч продължават работа по установяване на причините за инцидента.

    37-годишен жител на с.Малчика е задържан за срок от 24 часа в РУ Троян, след като на 04 ноември при управление на лек автомобил в Троян е спрян за полицейска проверка и е установено, че шофира след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 1,53 промила. По случая в РУ Троян е образувано бързо производство.

 

   37-годишен от Ловеч е установен като извършител на кражба на стек бира и 6 бутилки с вино, станала на 04 ноември след разбиване на витринно стъкло на търговски обект. По случая в РУ Ловеч е образувано досъдебно производство, а мъжът е задържан за срок до 24 часа.    

                                     

 

Източник:
пресцентър ОД на МВР Ловеч

Свързани статии

Back to top button