Коледно-новогодишен поздрав от д-р Мадлена Бояджиева

Уважаеми жители на община Тетевен ,

В навечерието на приближаващия светъл празник – Рождество Христово, както и на Новата 2021 година, бих искала да отправя сърдечни пожелания за здраве, щастие и късмет. Вярно е, че винаги си пожелаваме здраве, но за пореден път се уверихме, че то е най-важното нещо в живота на всеки от нас. Предизвикателствата, пред които бяхме изправени с появата на COVID-19, ни доказаха именно това.

Поуките, които можем да извлечем от случващото се, са може би, че трябва да бъдем по-човечни, дисциплинирани и отговорни, не само към самите нас, а и към останалите хора.

Измина една трудна година, която беше изпълнена с редица предизвикателства. Но въпреки това, тя беше и успешна, защото успяхме да реализираме доста проекти, които превърнаха община Тетевен в едно по-благоприятно място за живеене.

Тук е моментът и да Ви благодаря за това, че бяхте съпричастни и отговорни към случващото се и че бяхме заедно както в нелеките моменти, така и в хубавите.

Именно Коледа е празникът, в който отваряме сърцата си и ставаме по-добри, благосклонни и човечни, очаквайки Новата година, за да започнем нещо различно, за да се изпълним с надежда и любов за едно ново начало.

Коледа е не просто един от християнските празници, тя е символ на надеждата, добротата и на любовта между хората. Нека магията на най-светлите зимни дни сбъдне мечтите и желанията ни, и ни донесе най-чаканите и ценни дарове – здраве, мъдрост и мир.

Нека предстоящите празници бъдат изпълнени с много настроение, блясък на усмивки, радостни мигове и нестихващи човешки надежди за по-добро бъдеще, а светлината на святата Коледна нощ озарява пътя ни напред!

Да си пожелаем следващата година да е по-успешна, по-радостна и по-щастлива за всички ни!
На многая лета!

Д-р Мадлена Бояджиева
Кмет на Община Тетевен

Teteven.bg

Teteven.bg - Актуални новини от Община Тететен
Back to top button