Отложиха премиерата на “Бързи и яростни 9” за месец юни

Деветата част от поредицата се очаква през юни

За трети, пореден път отложиха премиерата на „Бързи и яростни“ за месец юни тази година заради пандемията от COVID-19, съобщават от „Юнивърсъл„.

Това е третото отлагане на филма, който трябваше да излезе през април, но разпространителите се надяват, че с ваксините срещу коронавирус, ситуацията по света ще се подобри и киноиндустрията ще се съживи.

Поредицата „Бързи и яростни“ е сред най-доходоносните филмови продукции, като от първата до последната част е събрал приходи от 5 милиарда долара.

Деветата част е под надслов The Road to F9, а трейлърът бе пуснат в началото на миналата година.

От кадрите става ясно, че основният герой от екшън поредицата Доминик Торето (Вин Дизел) ще премине през нови житейски катаклизми. Спокойствието, след като стана баща, няма да трае дълго, защото миналото му отново ще напомни за себе си.

Дом ще трябва да се изправи срещу собствената си кръв и да научи, че роднините не винаги могат да бъдат семейство. Но отново ще може да разчита на приятелите си и бързите коли.

На режисьорския стол отново сяда ветеранът Джъстин Лин, който е снимал „Бързи и яростни: Токио дрифт“ и „Бързи и яростни 5: Удар в Рио“.

Освен Вин Дизел в поредицата се завръщат Мишел Родригес, Чарлийз Терон, Крис „Лудакрис“ Джаксън, Джордана Брустър, Тайрийз Гибсън, Джон Сина, Натали Еманюел.

Филмът обещава да е всичко, което феновете на екшън сагата обичат – скорост, непредвидими обрати и изненади.

Източник:
webcafe.bg
Прочетете също:
Close
Back to top button