Потрошиха автосервиз на основен свидетел срещу Данчо Катаджията

От Пресцентъра на ОД на МВР Ловеч  съобщиха, че  е образувано досъдебно производство заради   счупени предни стъкла на лек и на товарен автомобил, както и прозорците на  автосервиз в Ловеч.

Според НОВА ТВ собственикът на сервиза е получил заплахи седмица преди извършването на деянието.
Преди време свидетелят Николай Панайото(срещу Йордан Петков -Данчо Катаджията) беше заплашен от Иванов, че „няма да просъществува“. В предаването „Здравей, България“ той сподели, че седмица преди деянието е получил нови заплахи.

„Имах заплахи. Подадох жалба, но нямаше абсолютно никакъв резултат. Една седмица преди случилото се сигнализирах институциите. Опитах се да се свържа с директора на ОД на МВР, но без успех“, обясни Панайотов.

Той допълни, че на няколко пъти е забелязвал Иван Иванов и Йордан Петков( те бяха уволнени преди няколко седмици от работа)  да обикалят района на сервиза и да оглеждат мястото. Но към момента няма как да се докаже дали те двамата са извършители.

Охраната на обекта сега в увеличена. Въпреки всичко, Панайотов е категоричен, че няма да се откаже от свидетелстването по досъдебното производство срещу двамата бивши полицаи.

Източник:
Нова ТВ

Свързани статии

Back to top button
Close