Априлци 2001 победи Чавдар Троян

Априлци 2001(община Априлци) победи Чавдар Троян с класическото 3:0 в мач от XIX кръг на А ОФГ Ловеч.

В събота,  22 май 2021 г. мъжете на Футболен клуб „Чавдар“ играха като в съседната община – Априлци с едноименния отбор.

Първите 15 минути троянци играха много добре, пропуснаха две-три положения и след това подадоха „щафетата“  на домакините

В 39-та минута на мача от пряк свободен удар априлчани откриха резултата – 1:0 . Полувремето завърши само с този гол в нашата врата. През второто полувреме  футболистите на Чавдар бяха равностойни противници. Главният съдия си затвори очите за явна дузпа, заради това, че вратарят на Априлци събори нашия централен нападател Христо Гуевски. Дузпа нямаше, но централният ни защитник Пенчо Иванов в 48 мин получи червен картон и  изгонен заради реплика срещу съдията.

До края на мача Априлци  взеха в свои ръце играта и бяха по-добрия отбор на терена. Защитата на „Чавдар“ допуснаха да ни вкарат  още 2 гола и помогнаха да се оформи класическото 3:0  в полза на Априлци 2001. Това бе  заслужена победа за тях, сподели треньорът на“ Чавдар“ Троян Боян Иванов. Те бяха по-добрите. Поздравявам ги за победата.“

Априлци 2001 победи Чавдар Троян
треньорът на Чавдар Троян Боби Иванов

Троянският отбор в момента е на 4-то място само 3  точки разлика от  първия – „Априлци 2001“. В събота (29.05) трябваше да се изиграе срещата на „Чавдар“ и Български извор, но поради обективни причини тетевенци няма да могат да играят и троянци бият служебно с 3:0.

От мачовете между Озрен (Голям извор) – Ботев (Луковит) и Изгрев 2013 (Ябланица) – Априлци 2001 (Априлци)  ще стане ясно дали ще има разместване на пластовете. На  нашите футболистите им са нужни вече само победи. Имат  реални шансове. Остават два много важни мача с отбора на Озрен, който  най вероятно ще се играе на 02.06.21г  и с Луковит на 05.06.21г, когато  ще са гости.

Прочетете също:
Close
Back to top button