Биатлонистите ни 18-и на олимпийската щафета в Пекин

Биатлонистите от Олимпийския отбор България на  се наредиха на 18-о място в щафетата 4 х 7.5 км на олимпийските игри в Пекин. Благой Тодев зареди три допълнителни партона на първи пост и предаде 19-и на Владимир Илиев, който със силно бягане и само две грешки изведе отбора до 16-ата позиция.
На трети и четвърти пост Димитър Герджиков и Антон Синапов направиха по една допълнителна обиколка – съответно на легнал и на прав, което отреди крайното 18-о място на България. С това мъжете ни приключиха участието си на игрите в Пекин, а утре е щафетата при жените с начален час 9.45 ч. българско време.
При дамите съществува малък шанс Милена Тодорова да участва на масовия  старт в събота, тъй като в момента е втора резерва от квотата на състезателките извън ранглистата от световната купа, съобщават от Олимпийския отбор на България за Областта и Троян експрес
По-късно днес, от 14.10 ч. българско време, Александра Фейгин ще направи своя дебют на олимпийския лед с кратката си програма във фигурното пързаляне..
Back to top button