Информационен бюлетин ОД МВР-Ловеч, 21.09.2020 год.

   18-годишен младеж е задържан в РУ Ловеч след като на 19 септември около 04.30ч. е установен да управлява лек автомобил в града след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 1,79 промила. При последвало претърсване, в превозното средство полицаите са открили наркотично вещество – канабис, с бруто тегло 22 грама. По случая са образувани две досъдебни производства и работата продължават служители на РУ Ловеч.

 На 18 септември в РУ Ябланица е задържан 17-годишен младеж от село Златна Панега , който е установен да държи  пакетче със суха тревиста маса, с общо брутно тегло около 1 грам, реагираща след изследване с полеви тест „narco spray“ на наркотичното вещество канабис. 

По случая е образувано досъдебно производство.

Районна дирекция  на ПБЗН – Ловеч

  •  На 20 септември в 13.06 ч. огнеборци от РСПБЗН – Троян са реагирали на сигнал за горящ апартамент на ул. „Захари Стоянов“ в града.  Огънят е унищожил черна и бяла техника, 10 м2 алуминиева дограма и са опушени 150 м2 стени. Спасено е жилището. Причина за пожара е късо съединение на ел. уред. 
  • Вчера, около 16.18 ч. служители на РСПБЗН – Тетевен са гасили суха трева и 2 купи сено в с. Рибарица, местността „Шурдевица“. Унищожени са 1 т. фураж. Спасени са 50 дка. широколистна гора.

Причина за пожара е небрежност при боравене с открит огън.

Източник:
Пресцентър ОД на МВР Ловеч

Свързани статии

Back to top button