Информационен бюлетин ОД МВР-Ловеч, 16.07.2020 год.

     В РУ Угърчин е образувано досъдебно производство и се разследват причините за възникнал на 14 юли около 12.00ч. в с.Катунец пожар, в  двуетажна тухлена стопанска постройка. Малко по-късно огънят се е разпрострял и върху съседна постройка. Няма пострадали хора.  Работата по случая продължава.

   На 15 юли на територията обслужвана от РУ Троян е проведена полицейска операция, в хода на която служителите са извършили проверка на 33 лица, като за установени нарушения са съставили 3 акта по Закона за гражданската регистрация, 3 акта по Закона за българските лични документи и 1 акт по Наредба №1 на община Троян.

31-годишен, криминално проявен жител на Луковит е установен на 15 юли около 11.00ч. да управлява лек автомобил без да притежава свидетелство за правоуправление. Мъжът е възпрепятствал полицейската проверка и се е отправил в посока към гр.Плевен. Незабавно за случая са уведомени служители на РУ Червен Бряг, които след извършено преследване са открили превозното средство изоставено до гробищния парк на с.Рупци.  При направена справка е установено, че 31-годишния водач на 20.03.2020г. е наказан административно за управление на МПС без правоспособност. По случая е образувано досъдебно производство и работата по установяване местонахождението на лицето продължава.

 

 

Свързани статии

Back to top button