Информационен бюлетин ОД МВР-Ловеч, 29.09.2020 год.

    На 28 септември в 22.20 часа в гр.Тетевен, на кръстовището на  ул.“Вършец“ и ул.“Здравец“ полицейски екип е спрял за проверка 18-годишен младеж-водач на лек автомобил и пътник на 26 години. В хода на проверката, до предната дясна седалка, полицаите са открили и иззели хартия с бяло прахообразно вещество, с тегло  0.87 гр., което при полеви наркотест е  реагирало на наркотичното вещество кетамин. По случая е образувано досъдебно производство.

   39-годишен мъж от Ловеч е задържан за срок от 24 часа в РУ Троян, след като на 28 септември около 23.00ч. е установен да управлява лек автомобил в с.Орешак след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 1,54 промила. По случая е образувано бързо производство.

   На 28 септември, на ул.“Осъмска“ в Ловеч, полицейски служители са установили, че в лек автомобил ползван от 21-годишен мъж от Летница се държи  наркотично вещество, с бруто тегло 5.3 грама. При полеви наркотест, веществото  е реагирало на метамфетамин. По случая е образувано бързо производство и работата продължава.

 

Източник:
Пресцентър ОД на МВР Ловеч

Свързани статии

Back to top button