Информационен бюлетин на  ОД МВР-Ловеч, 22.07.2020 год.

    На 21 юли около 15.30ч. в района на площад «Автогара» в Ловеч, товарен автомобил «Ивеко» управляван от 45-годишен мъж при движение на заден ход е ударил 21-годишна жена, която в този момента се е намирала зад превозното средство. В резултат на инцидента потърпевшата е с избит преден зъб. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.             

РД ПБЗН-Ловеч

   През изтеклото денонощие на територията на областта са регистрирани 3 произшествия, с материални щети:

  • В 10.51 ч. служители на РСПБЗН – Тетевен са гасили пожар в лек автомобил на ул.“Здравец“ в града. Унищожена е пластмасова кора на двигателя, но превозното средство е спасено. Причина за пожара е техническа неизправност.  
  • В 13.47 ч. огнеборци от РСПБЗН – Луковит са реагирали на пожар в лек автомобил на ул.“Възраждане“ в града. Превозното средство е унищожено, но са спасени 2 други леки автомобила и сграда, които са се намирали в непосредствена близост. Причина за пожара е късо съединение в ел. инсталацията на превозното средство.
  • В 16.26 ч. служители на РСПБЗН – Ловеч са гасили пожар в лятна кухня в с.Йоглав. Унищожени са покривна конструкция  25 м2, черна и бяла техника и домашно имущество. Спасена е сграда. Причина за пожара е късо съединение. 
Тагове
Back to top button
Close