Бюлетин ОД МВР-Ловеч за 19.10.2021 год.

Бюлетин за периода от 11 до 17 октомври на територията обслужвана от РУ Ловеч. Проведена специализирана операция, в хода на която полицейските служителите са проверили 178 МПС и 222 лица, като за установени нарушения са съставили 1 акт и 32 глоби с фиш.

Полицаи от РУ Троян са иззели двуцевна пушка, без марка и модел, с неустановен калибър, както и 90 патрони – ловни и бойни с различен калибър, от имот в гр.Априлци обитаван от 49-годишен мъж. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

След проведени на 18 октомври оперативно-издирвателни мероприятия от служители на РУ Троян, двама мъже на възраст 33 и 48 години са установени като извършители на кражбата на алкохол и туристически обувки от хижа край гр.Априлци. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

В резултат на проведени издирвателни мероприятия от служители на РУ Ловеч, 38-годишен жител на града е установен като извършител на кражба на 15 кенчета с бира от търговски обект, в района на Автогара-Ловеч. По случая е образувано досъдебно производство, а мъжът е задържан за срок до 24 часа в РУ Ловеч и работата продължава.

Източник:
ОД на МВР Ловеч
Back to top button