Информация от бюлетина на ОД на МВР Ловеч

Битова кражба, неправоспособни шофьори, наркотици в бюлетина на ОД на МВР Ловеч

Според  бюлетина на ОД на МВР   в РУ Луковит е образувано  досъдебно производство след получен  сигнал, че входната врата на едноетажна кухненска постройка в село Румянцево е взломена и оттам са отнети телевизор, моторен трион, 100 литров меден казан с капак и лула и др. покъщнина. Работата по случая продължава,  съобщават   от ОД на МВР Ловеч

На 03 януари служители луковитското районно управление са спрели за полицейска проверка два леки автомобила – „Мерцедес 320“ и „Опел“ управлявани от неправоспособни водачи от село Торос и град Червен бряг. При проверката е установено, че водачите са наказвани и друг път за същото нарушение. По случаите са образувани бързи производства, а мъжете са задържани за срок от 24 часа в местното управление според  бюлетина на ОД на МВР Ловеч.

В РУ Ловеч е образувано бързо производство след като на 03 януари полицейски екип е спрял за проверка лек автомобил „Рено Канго“ управляван от 47-годишен мъж от с.Карлуково и е установено, че водачът си служи с регистрационни табели издадени за друго МПС.

В същия бюлетин на ОД на МВР Ловеч се съобщава, че на 03 януари в РУ Тетевен са образувани две досъдебни производства и за срок от 24 часа са задържани 22-годишен и 18-годишен и двамата от Тетевен, след като при извършена им полицейска проверка е установено, че държат съответно 0,4 грама и 0,32 грама кафяво кристалообразно вещество, което при полеви тест е реагирало на амфетамин и метамфетамин.

Работата по случаите продължават служители на РУ Тетевен пише още в  бюлетина на ОД на МВР Ловеч

Източник:
ОД на МВР Ловеч

Свързани статии

Back to top button