Четири пътни инцидента са регистрирани в област Ловеч през почивните дни

Четири пътни инцидента са регистрирани в област Ловеч през почивните дни, като  при 2 има леко  пострадали двама човека и са нанесени материални щети по превозните средства.

На 17 декември около 14.30ч в гр. Ябланица, 44-годишен при управление на товарен автомобил и маневра ляв завой е блъснал 57-годишна пешеходка. Жената е откарана за преглед и лечение в болнично заведение със счупен крак. Водачът е тестван за алкохол, пробата му е отрицателна. Съставен му е акт за нарушение на ЗДвП и работата по случая продължава.

На 18 декември около 17.00 часа на път III-401 при км. 38+200, при заснежена и заледена пътна настилка, на дясна крива, 49-годишен мъж при управление на лек автомобил е загубил контрол над превозното средство, навлязъл е в насрещната лента за движение и се е ударил челно в движещия се там лек автомобил, с водач 42-годишна жена. При сблъсъка е пострадала 42-годишната жена, която е откарана за преглед и лечение в плевенска болница. По случая в РУ Ловеч е образувано досъдебно производство и работата продължава.

 

 

Back to top button