Дамски чанти с акцент към качество и достъпна цена

С напредването на технологиите и индустриалната революция, и развитието на обществото, започва да се появява разграничаване на слоевете на обществото. Поевтиняването на стоките води до обособяване на различни прослойки на социума и по-точно средната класа. Вече няма разделение само на богати и бедни.

Това поевтиняване на стоките обаче започва да разграничава и самите стоки, на такива за масова употреба, които са направени от евтини материали и могат да се закупят от всеки магазин, и на такива които се изработват в малки серии, с по-скъпи и здрави материали, и с по-висока цена.

Така се появяват и марковите стоки, които са направени с по-голямо внимание към детайла, с по-хубави материали и дизайн, в който са вложени артистичност и функционалност. Марковите стоки са предназначени за средната класа и богатите хора в обществото.

Естествено тази тенденция се запазва и при дамските чанти през рамо като моден атрибут или по-практичните модели за лични вещи.

Но какво да правим, ако искаме да намерим идеалния баланс между цена и качество. Появяват се производители на евтини дамски чанти, които успяват да влагат здрави и качествени материали в своите продукти, без това да прави цените на последните космически. Същите тези нови дамски чанти преминават през серия проби за здравина и устойчивост на материалите с цел, производителят им да провери изработения от него продукт, както и да докаже на своите клиенти, че зад името му седят продукти, които оправдават цената си

Много доказани производители на дрехи, които вече имат голям авторитет и известност започват да произвеждат и чанти, със своята марка. Търсени от същата тази средна класа, както и от заможните хора, заради качествените материали и красивия дизайн, марковите чанти започват да набират популярност от 60-те години на 20-ти век. Различни големи марки като Givenchy, Dolce&Gabana, Gucci, Louis Vuitton и други производители на дрехи се насочват към производството на чанти през рамо, с които да допълнят своите модни колекции.

Но както казахме и други по-евтини брандове произвеждат и предлагат дамски чанти през рамо с отлично качество като Zara, H&M, Габол, Дейвид Джонс, Потри и Хернан. Тези брандове вече са доста познати на българския потребител и главно на дамите, които държат на практичност в своите покупки – добро качество и оптимална цена. Един такъв пример са чанти Дейвид Джоунс, които предлагат отличен баланс между визия, добри материи и отлична цена.

Новите дамски чанти през рамо са с различни размери, дизайн и цвят, различни материи и предназначение, като дизайнерите предлагат както иновативни така и класически модели. Понякога дори и големи автомобилни производители, поръчват изработката на чанти, които да предложат на своите клиенти. Обикновено те са луксозни и допълват интериора на автомобила. Разбира се тяхната цена е главозамайваща.

Да се върнем на достъпните модели качествени и евтини чанти, предназначени за обикновения потребител с вкус и типични изисквания. В заключение ще кажем, че производителите на тези аксесоари, като чанти Дейвид Джонс, Габол или Зара са търсени в цял свят и тенденцията да бъдат купувани от различни хора продължава да се запазва. Те са успешно бизнес перо за всеки утвърден на пазара производител, който иска да продава в по-големи количества на масовия потребител и не държи на бутиковите продукти в единични бройки.

Back to top button