Две пътнотранспортни произшествия с пет пострадали в област Ловеч

26-годишен е пострадал след нанесен побой, откраднати са 35 лв

Две пътнотранспортни произшествия (ПТП) с пет пострадали  са  случили навръх свети Валентин, 14.02,  на територията на област Ловеч.

На 14 февруари около 03:00 ч. в РУ Тетевен е постъпил сигнал за пътен инцидент край с. Гложене.
Полицейски автопатрул на място е установил, че лек автомобил с водач 22-годишна жена от с. Рибарица е самокатастрофирал, при което превозното средство е напуснало пътното платно и се е преобърнало. При инцидента са пострадали четирима, които са били пътници в автомобила. Лицата са прегледани в болнично заведение и са освободени за домашно лечение. Пробите за алкохол и наркотици на водачката са отрицателни. Установено е, че превозното средство е с прекратена регистрация, а поставените на него регистрационни табели са издадени за друго Моторно превозно средство (МПС).

По случая е образувано досъдебно производство и работа продължават служителите на РУ Тетевен.

На 14 февруари около 10:00 ч. на ул.«Васил Левски» в Троян, при движение в една посока, лек автомобил с водач 52-годишен мъж е ударил товарен автомобил, който е предприемал маневра обратен завой в края на разделителна мантинела. При сблъсъка е пострадал водачът на лекия автомобил, който е с фрактура на ръка.

По случая е образувано досъдебно производство и работа продължават служителите на РУ Троян.

26-годишен е откаран за преглед и лечение в болница след като на 14 февруари около 05.30ч. в частен дом в града му е нанесен побой от 43-годишен и му е отнета чанта със сумата от 35 лева. 43-годишният мъж е задържан за срок до 24 часа в РУ Ловеч.

По случая е образувано досъдебно производство и работа продължават служителите на РУ Ловеч.

Източник:
ОД МВР Ловеч
Back to top button