Готова е сцената за концерта на Стефан Вълдобрев в Ловеч

Готова е сцената в центъра на Ловеч за големия концерт на Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ по повод Празника на града – 11 май. Съоръжението беше монтирано в неделя, то е широко 10 метра и с дълбочина 6 метра. Концертът ще е във вторник на площад „Екзарх Йосиф I“ от 21:00 ч. с вход свободен.

Талантливият автор, изпълнител на песни и актьор Стефан Вълдобрев ще пее заедно с Иван Лечев, Стунджи Янкулов, Мирослав Иванов и Веселин Веселинов – Еко. Ще звучат любими парчета като „По-полека“, „Сняг над Сахара“, „Тази песен не е за любов“ и други.

Миналата година на 20 май талантливият артист навърши 50-годишен юбилей. По този повода той пусна на пазара своя „Книга за песните”. Красивият том от над 360 страници с твърда подвързия включва текстове на песни, спомени и изповеди, снимки и факсимилета на тефтери и нотни тетрадки. Редактор на изданието е писателят и драматург Яна Борисова, а дизайнер – Тодор Манолов. Фотографиите са дело на Павел Червенков.

В Ловеч за празника освен традиционните „Люлякови музикални вечери“ са планирани изложби, награди за бизнеса, премиера на алманах, много спортни събития.

Lovech.bg

Lovech.bg - Актуални новини от Община Ловеч
Back to top button