Информационен бюлетин – 23.07.2021 год.

Информационен бюлетин – 23.07.2021 год.  от пресцентъра на ОДМВР Ловеч.

На 22 юли в Луковит е проведена операция по широкообхватния метод, в хода на която полицейските служители са извършили проверка на 34 МПС и 36 лица, като за установени нарушения са съставили 7 глоби с фиш и 1 акт по ЗДВП.

През вчерашния ден на територията на общините Ловеч и Летница е проведена специализирана полицейска операция, насочена срещу битовата престъпност в малките населени места и подобряване на пътно-транспортната обстановка. В хода на предприетите действия служителите на РУ Ловеч съвместно със ЗЖУ-Плевен са обходили 19 населeни места, проверили са 82 МПС и 145 лица, като са установили 37 нарушения, за които са съставили 5 акта и 32 глоби с фиш.

На 22 юли около 13.00ч. в Троян, 21-годишна жена при управление на лек автомобил «Тойота» и движение на недостатъчно разстояние от движещите се пред нея превозни средства е блъснала в задната част движещо се пред нея «Рено», което от своя страна е ударило БМВ, което в този момент е намаляло скоростта си поради наближаващо кръстовище. При инцидента леко е пострадала 36-годишна жена, която е управлявала БМВ-то и 14-годишна пътничка в същия автомобил. Пробите за алкохол на всички участници в инцидента са отрицателни, а на водачката на «Тойота»-та е съставен акт за нарушение на ЗДВП.

Back to top button