Информационен бюлетин ОД МВР-Ловеч, 10.11.2020 год.

Мъж е загинал при пътен инцидент в Ловеч.
44- годишен мъж е загинал на място при сблъсък между моторно колело управлявано от него и лек автомобил управляван от 19-годишна жена от Ловеч.
Произшествието е станало на 09 ноември около 22.00ч. на бул „Мизия“, в района на автосервиз „Ситроен“.
Пробите за алкохол и наркотици на младата жена са отрицателни. По случая е образувано досъдебно производство и работата по изясняване на причините за пътнотранспортното произшествие продължава.

В седмицата от 02 до 08 ноември ловешките пътни полицаи са провели специализирана операция за подобряване на пътнотранспортната обстановка в града. Установили са общо 17 нарушения, за които са съставили 2 акта и 15 глоби с фиш.

На 09 ноември около 19.00ч. в землището на с.Градежница, 19-годишен младеж от с.Галата при управление на лек автомобил е загубил контрол над превозното средство, навлязъл е в насрещното платно и се е ударил с движещия се там друг автомобил, който пък от своя страна е ударен и от движещо се след него и неспазващо дистанция друго превозно средство. Леко пострадали са две пътнички от втория автомобил, които са прегледани и освободени, а пробите за алкохол на водачите на трите превозни средства са отрицателни.

 

Източник:
Пресцентър ОД на МВР Ловеч

Свързани статии

Back to top button