Информационен бюлетин ОД МВР-Ловеч, 18.01.2021 год.

Информационен бюлетин ОД на МВР-Ловеч за 18.01.2021 год.

В РУ Ловеч е образувано досъдебно производство и се разследват причините за пожар възникнал в селскостопанска постройка към къща, в с.Кърпачево. Сигнал за произшествието е получен в РС ПБЗН-Ловеч в 22.55ч на 15 януари.

На 16 януари около 12.00ч. в с. Черни Осъм, 23-годишен мъж при управление на лек автомобил, с несъобразено с атмосферните условя скорост е загубил контрол над превозното средство и се е ударил в насрещно движещ се друг автомобил, с водач 82-годишен мъж от с.Орешак. При сблъсъка е пострадал по-възрастния мъж, който е с констатирана фрактура на коляно. Пробите за алкохол на двамата водачи са отрицателни, а по случая в РУ Троян е образувано досъдебно производство.

31-годишен, криминално проявен жител на тетевенско село е задържан за срок от 24 часа в РУ Троян по подозрение, че на 17 януари около 03.30ч, в явно нетрезво състояние е счупил стъкла на междустълбищно пространство, стъкло на врата на асансьор и входна врата на апартамент. Инцидентът се е случил в жилищен блок в ж.к «Лъгът», а по случая в РУ Троян е образувано досъдебно производство и работата продължава.

18-годишен младеж от с.Катунец е задържан в РУ Ловеч по подозрение, че в нощта на 14 срещу 15 януари е повредил вендинг автомат, разположен на ул. «Стефан Караджа» в града. С прокурорско постановление лицето е привлечено в качеството на обвиняем.

В РУ Угърчин за срок от 24 часа е задържан 52-годишен мъж от София, който на 15 януари около 16.30ч. е установен да управлява товарен автомобил, по ПП I-4 след употреба на алкохол, с концетрация в издишания въздух 1,24 промила. По случая е образувано бързо производство и работата продължава.

Back to top button