Информационен бюлетин на ОД МВР-Ловеч 24.03-25.03.2020г

В РУ Ловеч е образувано досъдебно производство след получен сигнал, че за периода от 22 до 24 март от частен дом в с.Баховица са отнети шлифовалка, малка дрелка, винтоверт и бутилки с алкохол.

   В РУ Ябланица е образувано досъдебно производство и за срок от 24 часа е задържан 29-годишен мъж, който на 24 март  около 15.30ч.в с.Малък Извора е отнел чужд лек автомобил и при установяване от служителите на местното полицейско управление пробата му с техническо средство за алкохол е отчела 1,47 промила. Работата по случая продължава.

След проведени оперативно издирвателни мероприятия служители на РУ Тетевен са установили двама жители на с.Галата, на възраст 18 и 20 години, които на 19 март са взломили и са отнели монетниците два автомата за горещи напитки, разположени на различни места в с.Български извор.

В хода на работата с двамата млади мъже е установено, че на същата дата от два паркирани в село Български извор леки автомобили  са отнели флекс, дрелка, винтоверт, чифт маратонки , мобилен телефон и CD плеър. 

 Двете лица са направили пълни самопризнания по случаите, а в РУ Тетевен са образувани досъдебни производства и работата продължава.

  Трима мъже от с.Галата , на възраст 20, 21 и 28 години са установени от служители на РУ Тетевен, като извършители на кражба на моторен трион „Хускварна“ от частен дом в с.Български извор.

Работата по случая продължава, образувано е досъдебно производство.

 

Back to top button
Close