Информационен бюлетин ОД МВР-Ловеч. 17.09.21 г.

Информационен бюлетин ОД МВР-Ловеч – 17.09.2021 год.

В РУ Троян е образувано досъдебно производство след получен сигнал, че в нощта на 14 срещу 15 септември от частен дом в с. Дълбок дол е отнет мобилен телефон и аудио усилвател. Работата по случая продължава.

На 16 септември на територията на Тетевен е проведена специализирана операция по широкобхватния метод, в хода на която полицейските служители са проверили 45 лица и 28 МПС, като за установени нарушения са съставили 2 акта и 10 глоби с фиш.

На 15 и 16 септември полицейска операция е проведена и на територията на общините Ловеч и Летница, насочена към безопасността на движение, опазване на обществения ред и противодействие на престъпността в малките и отдалечени населени места. В хода на предприетите действия полицейските служители са обходили 12 населени места, проверили са 126 МПС и 199 лица, като за установени нарушения са съставили 2 акта и 35 глоби с фиш.

В РУ Троян е образувано досъдебно производство след като на 15 септември около 12.20ч. в града, полицейски патрул е спрял за проверка лек автомобил, управляван от 27-годишен мъж. В хода на проверката е установено, че водачът е шофирал без да притежава СУМПС, като нарушението е извършено в едногодишен срок от наказването му по административен ред за същото провинение. Работата по случая продължава.

Back to top button