Информационен бюлетин на ОД МВР-Ловеч 21.09.2021 год.

Информационен бюлетин на  ОД МВР-Ловеч, 21.09.2021 год. от пресцентъра на областната дирекция.

В периода от 17 до 19 септември на територията на Троян е проведена специализирана полицейска операция, в хода на която служителите на местното районно управление са извършили проверка на 71 МПС и 78 лица, като за установени нарушения са съставили 12 акта и 17 глоби с фиш. Полицейските служители са констатирали и 57 нарушения на скоростните режими и са връчили 16 електронни фиша на водачи и пътници.

На 17 септември около 19.40ч. на ул.«Княз Имеретински» в Ловеч, 41-годишна жена при управление на лек автомобил и движение на заден ход е блъснала 82-годишна пешеходка. Потърпевшата е получила охлузни рани и е откарана за преглед във ФСМП-Ловеч. Пробата за алкохол на водачката е отрицателна, съставен й е акт за нарушение на ЗДВП.

24-годишен мъж е задържан за срок до 24 часа в РУ Ловеч, след като в първите минути на днешния ден е установен да управлява лек автомобил по ул. «Сливница» в града след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 1.67 промила. По случая е образувано бързо производство и работата продължава.

РД ПБЗН-Ловеч
След разразилата се вчера буря в РД ПБЗН-Ловеч са получени общо 12 сигнала /за общините Ловеч и Троян/, като повечето от тях са свързани с отстраняването на паднали дървета и надвиснали предмети от сгради. Няма пострадали хора.

Back to top button