Информационен бюлетин ОД на МВР-Ловеч 09.04.2020 г.

    На 08 април на територията на община Луковит е проведена специализирана полицейска операция съвместно със служители на ЗЖУ-Плевен, в хода на която са обходени 12 населени места, проверени са 32 лица и 29 МПС,  установени са 8 нарушения, за които са съставени 4 акта и 2 глоби с фиш по ЗДВП и 2 акта по ЗБЛД и са образувани 4 досъдебни производства.

    Двама мъже на възраст 47 и 38 години  са задържани в РУ Луковит, след като на 08 април са установени да управляват съответно  лек автомобил и мотопед без регистрации, каквито се изискват по закон. По случаите са образувани две досъдебни производства.

           На 08.04.2020г. около 17.00ч в с.Дерманци, 57-годишен мъж при управление на лек автомобил е спрян за полицейска проверка и е представил на служителите неистинска шофьорска книжка. Лицето е задържано за срок от 24 часа , а по случая е образувано досъдебно производство.

           Над 9 кг. насипен тютюн без акцизен бандерол са иззели служители на сектор «Противодействие на икономическата пръстъпност» при ОД МВР-Ловеч през вчерашния ден от кооперативения пазар в града. 17-годишен жител на с.Буковлък е установен в момент на продажбата на тютюна. По случая е образувано досъдебно производство.    

 

Източник:
ОД на МВР Ловеч

Свързани статии

Back to top button