Как да подобрите стила си, трайно и евтино?

Стилът е нещо много индивидуално и се изгражда с времето и с експерименти. Разбира се, че може да направите няколко действия, които да увеличат шансовете ви да изглеждате като истинска модна икона.

В днешната статия ще ви дадем много лесни съвети, които е добре да прилагате, когато правите избора за облеклото си ежедневно.

Започнете с дрехите и аксесоарите, които вече притежавате

За да можете да направите промяната, с минимален бюджет, то се заемете с разглеждане на всичко, което вече сте купили.

Онова, което не носите може да изхвърлите или дарите и подарите, а другото го оставете, за да експериментирате. Подредете всичко, за да имате добра видимост и лесно да вземате решения.

Същото важи и за аксесоарите. Ако имате нужда е добре да закупите качествени елегантни дамски часовници, които да сменяте в зависимост от облеклото. Както и различни бижута в сребърната и златната гама.

Прегледайте и връхните си дрехи, както и обувките. Много голяма част от съчетанията са именно свързани със саката, които обгръщат раменете, както и големите якета и палта.

Обувките са изключително важни за подпомагане и изразяване на стила ви. Винаги се опитвайте да са чисти и да имате няколко чифта за всеки сезон, за да си подхождат със стила ви.

Опитайте да надграждате стила ви

Всеки от нас все пак има някакъв стил. Опитайте да си отговорите на няколко въпроса, които ще ви помогнат да вземате по-ефективни решения.

Как предпочитате да се обличате ежедневно? Удобно или красиво облекло? Маратонки или високи обувки? Харесвате ли наличието на повече аксесоари? Какви са цветовете, които преобладават или искате да преобладават при избора на дрехи?

Именно те ще могат да ви помогнат да направите по-адекватни избори, когато достигнете до момента на наслагване на дрехи.

Наслагването е много лесен принцип, с който когато свикнете ще успеете да изглеждате като излезли от списания.

Започнете с избора на основните дрехи, по този начин ще дадете старт на цветовете и ще направите първите съчетания. След това с избора на долнище, с което да ви бъде достатъчно удобно и топло. Ако имате по-широк ханш, тогава заложете на по-тъмни дрехи надолу, а светла блуза отгоре.

Тук поставете светлa горна дреха в нюанс, който искате да присъства в облеклото ви днес. След това добавете нежна жилетка и задължително бежов часовник, който може да изберете от тук: https://timedix.bg/. Поставете палто, което да е по-дълго от избраната жилетка, а ако е необходимо поставете колан на талията, за да я направите по-изразителна.

Обувките съчетайте с чантата и шапката. По този начин стилът ви ще е напълно завършен и ще изглеждате сякаш сте облечена в много скъпи дрехи.

Опитайте да работите с това, което вече имате. След това, ако имате нужда се насочете към вторите употребите или устойчивите магазини, за да намерите новите си любимци.

Аксесоарите може би са най-важните, защото те изразяват класа на облеклото ви, затова залагайте на качествени и добре изработени.

Обувките поддържайте винаги чисти и задължително удобни, защото това ще направи походката ви много уверена. Избирайте универсални обувки, които да се съчетават лесно с повече облекла и бъдете готови да се изненадвате от собствените си решения.

Back to top button