Кметът на Ловеч поздравява строители, архитекти и проектанти за празника

По повод Деня на строителите кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова изпрати специално поздравление. То е адресирано до Камарата на архитектите, Камарата на строителите и Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране (КИИП).
Поздравлението е и до служителите на Община Ловеч от Дирекциите „Устройство на територията“ и „Техническа инфраструктура и околна среда“.
Ето и цялото поздравление:

Уважаеми строители, архитекти, проектанти,
Приемете нашите поздравления по повод Деня на строителя – 26 октомври, който е на Димитровден. Това е Денят на Свети великомъченик Димитър Солунски Чудотворец, който е творил чудеса.
Вашата професия е над времето и възрастта. В който и век да живеем, архитектите и строителите винаги са търсени, тъй като те създават нашата жизнена среда.
Строителят е специална професия, която изисква от професионалистите много и различни знания, умения и способности. Това е творческа дейност, която изисква издръжливост и креативност.
Но най-важните качества са любовта и искреното уважение към хората, защото правите нови сгради, които формират нашите градове и нашата история.
С общи действия ние преобразяваме нашия град, така неговият нов облик ще остане в бъдещето. Нека проектите Ви оживяват и носят на хората комфорт и увереност в бъдещето!
Честит празник!

Източник:
Община Ловеч, пресцентър

Lovech.bg

Lovech.bg - Актуални новини от Община Ловеч

Свързани статии

Back to top button