Кметът на Ловеч Корнелия Маринова празнува рожден ден

Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова днес, 10 ноември, празнува рожден ден. Куп поздравления за личния си празник получи управникът от свои приятели, близки и колеги.
Само до обяд кабинетът бе затрупан с кошници с цветя и букети. Изненади поднесоха както най-близките от семейството, така и редица политици и кметове. Сред ранните поздравителни адреси са тези на кметовете на Пловдив, Русе, Враца, Елин Пелин, от генералното консулство на Руската федерация в Русе и др.
В обедната почивка кметът Корнелия Маринова прие десетки поздрави от граждани, разхождащи се по централната градска част. Общинският духов оркестър с ръководител и диригент Тотко Рогашки, който при хубаво време изнася концерти на открито, поздрави кмета с изпълнение на мелодията Happy Birthday. Поздравленията от приятели продължават да пристигат както на домашния адрес на кмета, така и в общината. Припомняме, че Корнелия Маринова пое ръководството на Общината като кмет преди шест години на 10 ноември 2015 г., точно на рождения си ден.
Община  Ловеч, пресцентър

Lovech.bg

Lovech.bg - Актуални новини от Община Ловеч
Back to top button