Коледната елха ще засияе днес в Троян

Тържествата, по случай Коледните празници в Община Троян, ще стартират със запалване на светлините на Коледната елха на 6-ти декември (вторник) от 17.30 часа на Централния градски площад.

Преди това, децата от вокална група „Щурче“ при ЦПЛР с ръководител г-жа Надежда Бурева, ще се погрижат за доброто настроение на присъстващите.

По традиция, кметът на Община Троян – г-жа Донка Михайлова ще открие Благотворителната кампания „Подари на непознат“ и ще отправи приветствие към всички.

Фотографа Найден Индерлийски, предостави коледен декор за фотосесии. Всеки желаещ може да си направи снимка пред атрактивния кът за снимки, оформен пред Пощата на Дядо Коледа, където децата пускат писма с желания към обичания старец.

Най-малките ще бъдат зарадвани с пристигането на Белобрадия старец, а неговите помощници – джуджетата ще ги зарадват с коледни лакомства.

Празничната програма ще продължи в 18:00 часа в салона на НЧ „Наука – 1870“ – Троян, където Фолклорен ансамбъл „Пирин“ ще представят спектакъла „Между девет планини“.

Поканени са всички граждани да присъстват на празничната програма.

Back to top button