Кражба на селскостопански инструменти в Владиня

Кражба на селскостопански инструменти- храсторез и моторна резачка е извършена  с. Владиня. В РУ Ловеч е образувано досъдебно производство след получения сигнал, че на 30 май в периода от 16 до 18 часа са били отнето от частен дом. .Полицейските служители са провели незабавни издирвателни мероприятия, в резултат на които са установили извършителите- мъже на 42 и 33 години и двамата от с.Александрово. Откраднатите вещи са иззети по съответния ред. Работата по случая продължава.

На 01 юни на територията обслужвана от РУ Угърчин е проведена специализирана операция, в хода на която служителите са обходили 4 населени места, проверили са 71 лица и 49 МПС, като за установени нарушения са съставили 4 акта, 3 глби с фиш по ЗДВП и са връчили 5 ел.фиша.

На 01 юни около 10.45ч. на ул. «Възраждане» в Луковит са се ударили лек автомобил, с водач 61- годишен мъж и товарен автомобил, управляван от 44-годишен румънец. При инцидента са нанесени материални щети по превозните средства, няма пострадали хора, но пробата за алкохол на 61-годишния водач направена с техническо средство е отчела 3 промила в издишания въздух. Мъжът е задържан за срок до 24 часа в РУ Ловеч, а по случая е образувано бързо производство.

След получен сигнал и проведени издирвателни мероприятия от служители на РУ Тетевен, 16-годишен младеж от града е установен като извършител на спукване на гумите на лек автомобил, паркиран в близост до СОУ «Георги Бенковски». По случая в РУ Тетевен е заведена проверка за престъпление по чл. 216 от НК.

Back to top button