Криминална информация за област Ловеч

Полицейски проверки, Пътно транспортно-произшествие и кражба на ток

В седмицата от 20 до 26 януари служителите на сектор «Пътна полиция» при ОД МВР-Ловеч са констатирали общо 51 нарушения свързани с неправилно паркиране и престой на МПС в Ловеч, за които са съставили 15 акта и 29 глоби с фиш на водачите им.

На 27 януари около 14.00ч. на бул.«Мизия» в Ловеч при кръстовището с бул.“Освобождение“, 28-годишен мъж при управление на товарен автомобил «Мерцедес» и завиване наляво към град Плевен не е пропуснал и се е ударил в насрещно движещия се товарен автомобил «Форд». В резултат на инцидента леко е пострадал 43-годишния водач на «Форд»-а, който е прегледан в болница и е освободен. Пробите за алкохол на двамата водачи са отрицателни, а на водачът на «Мерцедес»-а е съставен акт за нарушение на ЗДВП.

 

В РУ Ловеч е образувано досъдебно производство след получен сигнал от служители на ЧЕЗ, че в частен дом в с.Малиново е установено неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа, с което са създадени условия за непълно отчитане на потребената електрическа енергия.    

Източник:
Од на МВР Ловеч

Свързани статии

Back to top button