Лек пътен инцидент е станал в Ловеч

Лек пътен инцидент е станал през вчерашния ден в Ловеч.
Около 16.00ч. на ул. «Ал. Стамболийски» в града, 18-годишна при управление на лек автомобил и излизане от паркинг на жилищен блок не е пропуснала движещия се по улицата друг лек автомобил и превозни средства са се ударили странично, съобщават от  МВР  област Ловеч.

Водачите на двата автомобила са прегледани от медицински екип и са освободени за домашно лечение, а на 18-годишното момиче е съставен акт за нарушение на ЗДВП.

38-годишен е задържан за срок до 24 часа в РУ Луковит, след като на 26 януари в с. Дерманци при управление на лек автомобил е спрян за полицейска проверка и с помощта на техническо средство е установено, че шофира след употреба на наркотични вещества, а превозното средство е с прекратена регистрация.

По случая е образувано бързо производство и работа продължават служителите на РУ Луковит.

На 26.01.2022г. около 10.00ч. на паркинг на Сити център-Ловеч, 40-годишен мъж при управление на лек автомобил на заден ход е блъснал 65-годишен пешеходец. Потърпевшият е прегледан от медицински екип и освободен с леки натъртвания. Пробата за алкохол на водачът е отрицателна, съставен му е акт за нарушение на ЗДВП.

Back to top button