Летен лагер – място за среща с приятели, забавления и нови знания

Сред незабравимите преживявания за всяко дете е летният лагер. Лятото е време за забавления, за нови запознанства, но защо не и за трупане на нови знания. Родителите все по-често избират именно лагера като място, където техният малък наследник да почива сред свои връстници и да релаксира между двете учебни години.

От една страна малчуганът е сред природата, далеч от градската среда и ритъм, което е най-доброто за всеки подрастващ. От друга – децата също имат необходимост да се откъснат поне за малко от възрастните и да имат собствено време за активна почивка.

Оказва се, че лагерът е достатъчно добро предложение както за децата, така и за родителите. Още повече възрастните са доволни, ако по време на забавленията на открито техните момчетата и момичетата трупат полезен опит и усъвършенстват наученото в училище.

ЛъкиКидс в Банско е международен детски лагер с изучаване на английски език, утвърден през годините и доказал своите предимства по отношение на база, преподаватели и методи за обучение на възрастовата група от 5 до 14 години, включително. Разположен в един от най-добрите ни курорти, разполагащ с прекрасни природни дадености, гарантиращ спокойствие и всекидневни активности за децата, лагерът е перфектното предложение за всяко дете и неговите майка и татко.

Участниците в ЛъкиКидс могат да имат едноседмичен или 14-дневен престои в петзвездния апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс. Сред луксозната обстановка, идеалната организация и грижа за мъниците, наличните екстри и квалифициран персонал, всеки родител може напълно спокойно да избере мястото за летен лагер за своето дете. Повече информация за този летен лагер може да намерите в Детски летен международен езиков лагер Lucky Kids.

Нови приятели

Създаден през 2012 г. международният езиков летен лагер в Банско вечер е обучил достатъчно много деца и е натрупал достатъчно много положителни отзиви, за да е сред най-желаните места от малки и големи ученици. Тук всички деца бързо откриват нови приятели, което в тази възраст им помага да трупат социални контакти и опит в общуването. Доказано е в редица изследвания на детското поведение, че в среда сред свои другари, малките плавници стават по-отговорни, по-ангажирани с различни полезни дейности и много по-лесно усвояват нови познания.

Нови знания

Всички преподаватели в ЛъкиКидс са признати и утвърдени специалисти и педагози, които владеят перфектно английски език, за да помогнат на участниците в лагера да повишат своите лексикални и граматически познания. По време на престоя се предлага интензивно езиково обучение. То е съобразено с възрастта и индивидуални потребности на всяко дете.

Базата на хотела разполага с интерактивни зали, компютри, таблети, електронна дъска и необходимата техника за иновативно преподаване на чужд език. Целта е всяко дете да бъде предразположено да развие максимално своя потенциал. Момчетата и момичетата са поставени в езикова среда, за да се пречупят да общуват свободно в различни ситуации.

Установено е, че в извънкласна среда по-притеснителните ученици успяват да преодолеят някои трудности и да постигна отлични резултати. При желание родителите могат да получават навременна информация как се справят техните съкровища. А в края на лагера всички участници получават сертификат, който удостоверява знанията и уменията, които са постигнали.

Много забавления 

Няма как детският лагер да не е изпълнен с много игри, забави и активен отдих. Сред природата има възможност за преходи, колоездене, конна езда, спорт на открито, риболов и екскурзии. В хотела са най-иновативните басейни в курортното градче. Програмата включва също арт занимания, изкуство, умения за здравословен начин на живот. Участници споделят незабравими спомени от пижамените партита, филмовите вечери, концерти и представления на малките и по-големи лагерници.

Не е за подценяване, че лагерните правила изискват спазване на толерантност, честност, търпение и уважение между децата и към техните преподаватели. ЛъкиКидс е прекрасна възможност за незабравимо лято на всеки палавник сред красивата природа на Банско и под грижите на отлични специалисти.

Back to top button