Малка Мис и Малък Мистър Ловеч 2021

Бляскав спектакъл на Ловешката средновековна крепост!

Малка Мис и Малък Мистър Ловеч 2021, вълшебна приказка- крепостни стени в мистични светлинни картини, децата – като принцове и принцеси, блясък на корони и щастливи детски очички!

Конкурсът Малка Мис и Малък Мистър Ловеч 2021 г. е с дългогодишни традиции и е част от едноименната национална верига.

Организатор е Агенция Интерсаунд с подкрепата на Община Ловеч и в партньорство на НЧ „Бяла Анаста 2016“ и Модна къща Перлита.

Участниците, на възраст от 4 до 18 години се представиха в три тура: танц за откриване, облечени в н от конкурса Мис Тийн Ловеч в последните години с посланието: Усмихни се! Танцувай! Бъди здрав!

Най- вълнуващо и внушително дефиле беше на победителите в минали издания на конкурса в Ловеч, спечелили титли и награди от престижни национални и международни конкурси и фестивали. Тази година те бяха над 40. Те имат честта да бъдат Звездно детско жури и да участват в организацията: водещи, асистенти, координатори. Приемствеността е едно от най-големите постижения на конкурса.

В ролята на водещи влязоха Йордан Папазов – мениджър в Агенция Интерсаунд, Цветозара Ангелова и Яна Печева.

Асистентки при представянето на участниците бяха Симона Иванова, Виктория Атанасова, Симона Радославова, а за връчване на наградите асистираха Преслава Тодорова и Виктория Стефанова – всички те с титли от различни конкурси.

Режисьор и хореограф на конкурса за поредна година е Мартин Желев, който прави възможна детската приказка да стане реалност.

В програмата се включиха ДЮТС „Ловчанче“ при НЧ Бяла Анаста 2016 и певиците: Симона Вълчева, Дейна Илиева от ВС „Гласове“ и Тоня Борисова.

На финала на конкурса бяха раздадени специални награди, титли, корони.
Лице на Община Ловеч стана 9-годишната Евелина Василева, а победители на Звездно детско жури са Максим Маринов – на 12 години и Памела Маринова – на 8 години.

Всички деца получиха подаръци от организаторите и от Община Ловеч. Победителите в конкурса получиха правото да представят Ловеч на Националния финал през септември на Златни пясъци.

Участниците получиха лакомства от Хранителен магазин Оникс, а звездното жури – от Стокова борса Момчил Петров.

Малка Мис и Малък Мистър Ловеч 2021 – приказка без край

Източник:
Мариета Славчева- Перлита
Back to top button