Корнелия Маринова с награда от„Luxury Property Awards“

Вчера, на 30.09.2020 г. се състоя десето юбилейно издание на наградите „Luxury Property Awards“. Община Ловеч беше отличена с награда в категория „Голяма община с принос в благоустройството“ на кмета на Корнелия Маринова, беше първият награден в тазгодишното издание на конкурса. Бяха отличени   най-добрите фирми в луксозното строителство, архитектурата и дизайна
По време на церемонията  се проведе благотворителен търг с картини на стари майстори в подкрепа на 30-годишните усилия в България на „SOS Детски селища“, а събраните средства ще бъдат дарени на организацията. Благородната инициатива е в продължение на дългогодишната кампания на пиар агенцията за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да живеят и работят в България.
„Основната цел на церемонията е да подпомогне популяризирането и отличаването на добрите практики в луксозното строителство, успехите на българските строителни компании и архитекти у нас и по света, да подпомогне техните стремежи за по-добро качество на живот в България“, споделят управляващите съдружници на агенцията – Патриция Кирилова и Дончо Георгиев.
Бяха връчени призове в следните категории: Иновации в строителството, Луксозно жилищно, обществено и бизнес строителство, Най-добра строителна компания, Идеен проект, Реновирано строителство, Локация на годината и др.
Партньори на Строителните Оскари са Италианска търговска камара, Камарата на архитектите в България, Българска предприемаческа камара, Националната строителна федерация и Международната академия на архитектуратата. Специални гости на церемонията бяха Амедео Скиатарела – председател на Международната Академия на архитектурата, кметът на София Йорданка Фандъкова, областният управител на София област – Николай Пехливанов, Георги Григоров – председател на Националната Строителна Федерация, Добромир Ганев – председател на Националното Сдружение за недвижими имоти, Васил Вутов – член на УС на Българска Предприемаческа Камара в строителството и други.
В музикалната програма  участва легендата на родната естрада Джина Иванова от Трамвай № 5, младата звезда Цвети Радойчева и др

Годишни награди за луксозно строителство 2020 – Призьорите
1. Голяма община с принос в благоустройството 2020 – ОБЩИНА ЛОВЕЧ Получи Корнелия Маринова, кмет
2. Малка Община с принос в благоустройството 2020 – ОБЩИНА БАЛЧИК Получи Николай Ангелов – Кмет
3. Luxury Business/Multifunctional construction 2020 – NASTEL BUSINESS CENTER, Skopje – North Macedonia Получава Зоран Азманов, собственик
4. Лидер в Луксозното Строителство – Архитект 2020 – Арх. Едвард Христов
5. Лидер в Луксозното Жилищно Строителство 2020 – НОВА СИТИ ЛУКС, София
6. Луксозно Жилищно Строителство 2020 – ЛУКСЪРИ ЛИВИНГ Пловдив,
7. Луксозен Жилищен Комплекс 2020 – ПАНОРАМА ПАРК ЗАПАД Пловдив
8. Луксозен Градски Хотел 2020 – Хотел Хилтън Пловдив
9. Луксозно Обществено строителство 2020 – PULSE FITNESS&SPA Младост – Бизнес Парк София
10. Луксозен Идеен Проект 2020 – Еднофамилни къщи Пловдив,
11. Иновации в Строителството 2020 – INOVATIVA
12. Иновации в Луксозното жилищно строителство 2020 – FLAVIA GARDEN – Kк, Св.Св. Константин и Елена, Варна
13. Най-бързо развиваща се строителна компания 2020 – БРИК ИНЖЕНЕРИНГ
14. Атрактивен Мебелен Дизайн 2020 – КАРЕ БЪЛГАРИЯ,
15. Лидер в арматурните заготовки – Арметал
16. Лидер във Фотоволтаичните системи – Био Пи Ди Ес Инженеринг ЕООД
17. Бизнес консултант в строителството – Борислава Величкова

отличи строителството от високия клас, което доказа, че е на европейско и световно ниво, категорично е журито на конкурса. В истински форум на най-добрите фирми в луксозното строителство, архитектурата и дизайна
По време на церемонията ще се проведе благотворителен търг с картини на стари
майстори в подкрепа на 30-годишните усилия в България на „SOS Детски селища“, а събраните средства ще бъдат дарени на организацията. Благородната инициатива е в продължение на дългогодишната кампания на пиар агенцията за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да живеят и работят в България.
„Основната цел на церемонията е да подпомогне популяризирането и отличаването на добрите практики в луксозното строителство, успехите на българските строителни компании и архитекти у нас и по света, да подпомогне техните стремежи за по-добро качество на живот в България“, споделят управляващите съдружници на агенцията – Патриция Кирилова и Дончо Георгиев.
Ще бъдат връчени призове в следните категории: Иновации в строителството, Луксозно жилищно, обществено и бизнес строителство, Най-добра строителна компания, Идеен проект, Реновирано строителство, Локация на годината и др.
Партньори на Строителните Оскари са Италианска търговска камара, Камарата на архитектите в България, Българска предприемаческа камара, Националната строителна федерация и Международната академия на архитектуратата. Специални гости на церемонията ще бъдат Амедео Скиатарела – председател на Международната Академия на архитектурата, кметът на София Йорданка Фандъкова, областният управител на София област – Николай Пехливанов, Георги Григоров – председател на Националната Строителна Федерация, Добромир Ганев – председател на Националното Сдружение за недвижими имоти, Васил Вутов – член на УС на Българска Предприемаческа Камара в строителството и други.
В музикалната програма на престижното събитие ще участват легендата на родната естрада Джина Иванова от Трамвай № 5, младата звезда Цвети Радойчева и др.

Lovech.bg

Lovech.bg - Актуални новини от Община Ловеч

Свързани статии

Back to top button