Мъж е починал след сбиване в Тетевен

ПТП на Петрвене с пострадали

Мъж е починал след сбиване в Тетевен на 24 май около 22.05ч. В РУ Тетевен е получен сигнал за сбиване между група мъже, на ул.«Хаджи Генчо» в града. Незабавно към мястото на инцидента са изпратени полицейски екипи, които са установили, че при сбиването на 51-годишен местен жител е бил нанесен удар с нож в областта на шията, като в резултата на получената рана е починал на място. Извършен е оглед на местопрестъплението и в хода на оперативно-издирвателните и последвалите процесуално-следствените действия, като съпричастен към убийството за срок до 24 часа е задържан 25-годишен тетевенец. Предстои повдигане на обвинение.
В РУ Тетевен е образувано досъдебно производство и работата продължава под наблюдението на Окръжна прокуратура-Ловеч.

На 24 май около 14.10 ч. на ПП I-3 между селата Петревене и Румянцево, 30-годишна жена от Белене при управление на лек автомобил е навлязла в лентата за насрещно движение, където е последвал удар с друг лек автомобил, с водач 18-годишен от гр. Правец. При инцидента е пострадала 30-годишната водачка, която е откарана за преглед и лечение в болница в Плевен. Пробите за алкохол и на двамата водачи са отрицателни. По случая в РУ Луковит е образувано досъдебно производство и работата продължава.

Полицията в Ловеч работи по установяване на извършителят на увреждането на новата детска площадка, разположена в центъра на града. На 24 май е образувано досъдебно производство по чл.216 ал.1 от НК след получен сигнал за увредено детско съоръжение тип „Палма“ и 12 елемента от дървената ограда, ограждаща детската площадка на площад «Свобода». Работата по случая продължава.

45-годишен от Ловеч е задържан в РУЛовеч, след като в нощта на 23 срещу 24 май е установен да управлява лек автомобил в града след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 2,6 промила. Образувано е бързо производство и работата продължава.

 

Източник:
ОД МВР Ловеч
Back to top button