Министър Терзийски посети Ябланица и Луковит

Министърът на вътрешните работи Христо Терзийски посети Ябланица и Луковит проведе работни срещи със служителите на двете районни управления, които са в структурата на Областна дирекция на МВР-Ловеч. Заедно с него беше директорът на областната дирекция старши комисар Милен Маринов.

Идвам тук, за да разговарям с вас лично и да благодаря за усилията, които полагате ежедневно, заяви министърът. През 2020 г. бяхме изправени пред много предизвикателства. Изпълнявахме задачи при необичайни условия в динамична обстановка. Пандемията от COVID-19 прибави допълнителни отговорности, с които се справяме. Следим eжедневно, с особено внимание, данните за заболеваемостта на състава. Медицинският институт на МВР е отлично подготвен с техника, медикаменти и специалисти, така че Вие и Вашите близки може да разчитате на професионална помощ при необходимост – увери министър Терзийски.

По време на работните срещи бяха дискутирани въпроси, свързани с текущите задачи по различните направления на дейност, спецификата на криминогенната обстановка в района, материално-техническото обезпечаване, полагането и заплащането на извънредния труд и натовареността на състава.

 

Източник:
ОД на МВР Ловеч

Свързани статии

Back to top button