Музикален фестивал Априлци 2022

Официалното откриване на Музикалния фестивал Априлци 2022 / DANCE MUSIC FESTIVAL APRILTSI’2022 се състоя на 18 Август от 18:00 часа центъра на Балкана и България – гр. Априлци. Зрителите се насладиха на повдигаща духа музика, вкусна храна, красиви гледки и прохладния парк кв.  Зла река с детска площадка.

Музикалният фестивал Априлци 2022 предлага всеки ден от 18-ти до 21-ви разнообразна музикална програма от различни DJ-и. За децата има целодневни атракциони плюс детска площадка, а след залеза, към забавлението организаторите добавят и светлинни ефекти.

Очаквайте да чуете любими DANCE хитове, популярни през годините, сингъли по на две, три, четири седмици, нови неща, някои по-стари класики и всичко това в комбинация с природата, на едно прекрасно място, звук и светлина.
Идеята на фестивала се ражда от фестивала Jam on the River в село Дебнево, община Троян. Организатори са Аксел Заимов, Пламен Димитров и Екатерина Уршева. Подкрепата е от Община Априлци, Рейнбоу мюзик, Дъга принт и приятели на организаторите.

Голямата изненада в петък беше гостуването на гайдарят Стоян Маджаров и Веселка Маринова от Троян, която отново ще участва в реалито  „Фермата“.

Back to top button