Община Ловеч е отличена от Балканските награди за туристическата индустрия 2021

Община Ловеч е една от най-бързо развиващите се общини на Балканите, която активно работи през последните години за популяризиране на региона като предпочитана туристическа дестинация чрез опазване и развитие на природното и културно-историческото наследство.Община Ловеч е отличена от Балканските награди за туристическата индустрия 2021

Това посочи журито на Седмото издание на годишните награди Balkan Awards of Tourism Industry 2021.
На церемонията в столицата присъства заместник-кметът на Община Ловеч Венцислав Христов, който получи статуетка и почетна грамота. Така Ловеч се нареди сред значимите постижения на общини и компании, които работят за преодоляване на ковид-кризата в туризма.

Събитието се състоя вечерта на 02.12. 2021 г. в столичния хотел „Маринела“, съорганизатор е Патриция Кирилова и PR агенцията VIP COMMUNICATION. На церемонията присъстваха посланиците на Косово и Албания.

В програмата за управление до 2023 г. Община Ловеч е предвидила разнообразни дейности, свързани с туризма. Вече са освежени фасадите на Покрития мост, предстои ремонт на Богоявленския мост, както и преустройство и цялостна реконструкция на Младежкия дом в кв. „Вароша”. След реконструкцията там ще се нанесат експонатите на РИМ, ще има „Музейко“, конферентни и репетиционни зали.
Община Ловеч, пресцентър
03.12.2021 г.

Lovech.bg

Lovech.bg - Актуални новини от Община Ловеч
Back to top button