Община Ловеч е отличена с диплом

Община Ловеч е отличена с диплом „Най-добър принос на общинска администрация към бизнеса“ и награда „Златен клас“ от Шестото издание на „Balkan Business Awards 2020

Община Ловеч е отличена с диплом „Най-добър принос на общинска администрация към бизнеса“ и награда „Златен клас“ от Шестото издание на „Balkan Business Awards 2020“. Награждаването стана на 5 март 2020 г. вечерта в столичния хотел „Маринела“.

Отличията бяха връчени на кмета на Община Ловеч Корнелия Маринова от Ивелина Василева, председател на екокомисията в Народното събрание. На церемонията бе и председателят на Общинския съвет в Ловеч Петър Цолов.

Организатори на Балканските награди за значими постижения в бизнеса са управляващите съдружници на VIP Communication PR Патриция Кирилова и Дончо Георгиев. Водещ на церемонията бе познатият от телевизията актьор Васко Мавриков.

Час преди награждаването кметът Корнелия Маринова беше събеседник на Ганиела Ангелова в „Денят ON AIR” по телевизия Bulgaria ON AIR. Предаването може да се види в интернет на следния линк след 48 мин. :

https://www.bgonair.bg/a/28-denqt-on-air/188017-denyat-on-air-050320-palen-zapis

Източник:
Община Ловеч

Свързани статии

Back to top button