Община Ловеч получи поздравления

Десетки поздравителни адреси получи и продължава да получава Община Ловеч по повод своя празник на 11 май. Благопожеланията са адресирани до кмета Корнелия Маринова и до председателя на Общинския съвет Петър Цолов.

В посланието на Национално сдружение на общините в Република България (НСОРБ) се казва: „Сега, когато в страната ни е обявено извънредно положение и всички сили и ресурси на местната власт, на централните институции и на множество хора са насочени към спасяване на живота и опазване здравето на хората, празникът загубва своята пъстрота, но добива нов смисъл. Сега е времето да бъдем щедри и добри. Да мислим по-често за близките си, да полагаме повече грижи за родителите си, да общуваме с децата си и да се вслушваме в гласа на разума.“

Адресът е подписан от Даниел Панов, председател на УС на НСОРБ, и от Силвия Георгиева, изпълнителен директор на НСОРБ.

Приветствие е получено и от „Асоциация на българските градове и региони“ (АБГР) , в който се казва: „Асоциацията подкрепя работата Ви за превръщането на община Ловеч в добро и привлекателно място за живеене и нека винаги да има надежда, спокойствие, мир и благоденствие във всяко семейство и във всеки дом!“. Подписан е от Управителния съвет подписан е от УС на АБГР.

Поздравления има още от Единен център за начална подготовка – Плевен, подписано от полковник Марин Господинов, от Военно окръжие – Ловеч, подписано от подполковник Красимир Костов. Близки и далечни общини също са изпратили празнични адреси – от Тетевен, Троян, Шумен и други.

„Изказвам своята благодарност към ръководството на Общината за доброто взаимодействие между институциите ни, утвърдило се през годините“, пише в адреса на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” – Ловеч, с директор комисар Владимир Кацарски.

Поздравление има и от Драматичен театър Ловеч с директор Биляна Петрова, в което се благодари на Община Ловеч за подкрепата.

Кметът Корнелия Маринова получи много благопожелания във връзка с Празника на Ловеч и на лични съобщения. Сред тях са от заместник-министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков, от председателя на Агенция „Пътна инфраструктура“ Георги Терзийски и други приятели на общината.

Източник:
lovech.bg

Свързани статии

Back to top button