Пътен инцидент по пътя Ловеч – Троян

Пътен инцидент се е случил на 16 август около 15.10ч на път II-35 километър 68+200, 38-годишен от София при управление на лек автомобил е навлязъл в лентата за насрещно движение, където е последвал удар с движещия се в посока Троян друг лек автомобил, с водач 53-годишен от Каварна. При сблъсъка са пострадали водачът от Каварна и 50-годишна пътничка от същото превозно средство. Двамата са откарани за преглед и лечение в троянската болница. Пробите за алкохол на двамата водачи са отрицателни, а служители на РУ Троян са съставили акт за нарушение на ЗДВП на водача от София.

Вчера около 08.20ч. на път III-401км. 19+900, с посока на движение към гр.Ловеч, 82-годишен мъж от с.Лесидрен при управление на лек автомобил е загубил контрол над превозното средство, напуснал е пътното платно и се е ударил в крайпътен скат. След инцидента водачът е откаран за лечение в болнично заведение. Пробата му за алкохол е отрицателна.

В РУ Ловеч е образувано досъдебно производство след получен на 16 август сигнал, че на паркинг на ул. «Осъмска» в града е счупено задно стъкло на паркиран лек автомобил «Ауди». Работа по случая продължават служителите на РУ Ловеч.

Back to top button