В ПГСС „Сергей Румянцев“ връчиха дипломите на зрелостниците

На 21 юни 2021 г. се състоя церемонията за връчване на дипломите за завършване на средно образование и свидетелствата за професионална квалификация в ПГСС „Сергей Румянцев“. Гости на събитието бяха заместник-кметът на Община Луковит Георги Георгиев и началникът на просветния отдел в общинската администрация Виолета Йорданова.

Директорът на гимназията Антоанета Нечева определи Випуск 2021 като необикновен и изрази своето удовлетворение от постигнатото. При предаването на официалните документи, тя изтъкна индивидуалните успехи на всеки завършващ. Същевременно връчи грамоти и награди на ученици, представили се достойно в организирани в страната конкурси.

Класният ръководител Йорданка Кунева в своето пожелание цитира прочутата сентенция на сър Уинстън Чърчил: „Никога не се предавайте – никога, никога, никога, никога: нито за големи, нито за малки неща; нито за значими, нито за незначителни; никога не се предавайте, освен убежденията си за чест и здрав разум. Никога не отстъпвайте пред силата; никога не отстъпвайте пред очевидно превъзхождащия ви противник.“

Back to top button