По случай Първа пролет – улица на цветята в Троян

По случай Първа пролет от 21 до 22 март от 11.30 до 14.30 часа на площад „Възраждане“ Община Троян организира УЛИЦА НА ЦВЕТЯТА, съобщават от общинска администрация

Базарът ще бъде разположен на пешеходната зона пред Музея на занаятите, от където всеки желаещ може да закупи цветя, луковици или овошки. Институтът по планинско животновъдство и земеделие ще участва с щанд с овощен посадъчен материал, калеми с гаранция за автентичност и трайни насаждения, традиционни за планинските и полупланинските райони.

Тук ще получите и професионални съвети за отглеждане на растенията, подходящи технологии, рекламни материали и ще ви предложат от продукцията на Института: различни сортове сливи и ябълки, малини и касис, червено френско грозде, японска дюля, както и къде може да откриете други артикули – тяхно производство. На щандовете за цветя, представени от местни търговски фирми, може да откриете пролетни видове, подходящи както за градината, така и за дома.

Вярваме, че необичайното място ще допринесе за повече красота на нашия град, Троян,  повече усмивки и пролетно настроение!

Troyan.bg

troyan.bg - Актуални новини от Община Троян
Back to top button