Полицейски служители от Троян разследват кражба в Априлци

32-годишен шофьор от гр. Левски е задържан заради липса на документ за правоспособност

Полицейски служители от  РУ Троян разследват кражба на меден казан и озвучителна уредба, отнети от вила в град Априлци., съобщават от Областна дирекция на полицията в Ловеч.

Сигнал за кражбата е получен на 11 февруари около 12.00 ч. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

На 12 февруари около 16.00 ч. на бул.«Мизия» в Ловеч, 64-годишен мъж при управление на лек автомобил ВАЗ поради здравословни причини е загубил контрол над превозното средство, напуснал е пътното платно и се е ударил в метален стълб. Водачът е откаран за преглед в ловешката болница, пробата му за алкохол е отрицателна.

32-годишен от гр. Левски е задържан за срок до 24 часа в РУ Ябланица, след като на 13 февруари в с.Златна Панега при управление на лек автомобил е спрян за полицейска проверка и е установено, че е неправоспособен, а МПС е с прекратена регистрация, като поставените на него регистрациони табели са издадени за друго МПС. По случая е образувано бързо производство и служители на РУ Ябланица продължават работата.

 

Източник:
ОД МВР Ловеч
Back to top button