Полицейски операции в Тетевен и Троян

Полицейски операции са проведени в  Тетевен – на 25 февруари служители на местното районно управление на МВР са извършили проверка на 42 лица и 32 МПС, като за установени нарушения са съставили 4 акта по ЗДвП и 6 глоби с фиш.
И в  Троян – за дните от 24 до 27 февруари служителите на РУ Троян са проверили 177 МПС и 216 лица, като за констатирани нарушения са съставили 8 акта по ЗДвП и 26 глоби с фиш.

В РУ Ловеч е образувано досъдебно производство, след като на 27 февруари около 02.30ч., чрез счупване на стъкло на входна врата е проникнато в хранителен магазин на бул. «Велико Търново» в града и по данни на собственикът е отнета парична сума в размер на 400лв. Работата по случая продължава.

След получен сигнал и проведени оперативно-издирвателни мероприятия, служители на РУ Ловеч са установили 35-годишен мъж от гр.Левски, като съпричастен към извършена в нощта на 23 срещу 24 февруари кражба на велосипед и чифт маратонки, отнети от междуетажна площадка на жилищен блок на ул. «Търговска» в Ловеч. По случая в РУ Ловеч е образувано досъдебно производство и продължава работата по установяване на местонахождението на лицето.

 

На 25 февруари, след получен сигнал служители на РУ Ловеч са извършили претърсване на адрес в града, където са открили и иззели 3 шишета с различни течности. При тестване с полеви наркотест на веществата в две от шишетата, едното е реагирало на кетамин, а другото е дало положителен резултат за метамфетамин. По случая е образувано досъдебно производство, а 35-годишен, обитател на имота е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължават служителите на РУ Ловеч.

Back to top button