Полицейски служители разследват причините за пожар в Гложене

Полицейски служители от  РУ Тетевен са образували досъдебно производство и се разследват причините за възникнал в нощта на 16 срещу 17 юни пожар, при който са нанесени щети на трактор паркиран извън пътя, в землището на с.Гложене. При огледа е установено, че тракторът е бил без поставен акумулатор и без регистрационни табели. Изгорели са двете задни гуми и и част от кабината.

На 17 юни около 10.35ч. в с.Златна Панега, 39-годишен от с.Брестница при управление на лек автомобил и движение на заден ход е блъснал 67-годишна пешеходка. Потърпевшата е откарана за лечение в болница в Плевен, с фрактура на раменна става. Водачът е тестван за алкохол, като пробата му е отрицателна. По случая в РУ Ябланица е образувано досъдебно производство.

На 17 юни около 16 часа на ПП София-Варна, в района на с.Абланица при пътен възел Ловеч-Троян, 78-годишна жена от София при управление на товарен автомобил «Тойота» е загубила контрол над превозното средство, ударила се в мантинела в ляво, след което превозното средство е пропаднало в дере. Жената е пътувала сама, а при инцидента е получила фрактури на рамене и ребра. По случая е образувано досъдебно производство.

Източник:
ОД МВР Ловеч
Back to top button