Полицията в Ловеч разследва пожар

Полицията в Ловеч разследва пожар, възникнал около 20.00 часа на 12 юни, в селскостопанска постройка в кв. Гозница. Огънят е унищожил 10 бали сено и около 40м2 покривна конструкция. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

На 11 юни около 16.00ч. в РС ПБЗН Ябланица е получен сигнал за пожар, в цех за матраци в с. Златна Панега. Огънят е унищожил 50 м3 дървен материал, 20м3 дунапрен, дарак и 10 матрака. Най-вероятна причина за произшествието е късо съединение в ел. инсталацията.

3 бързи производства срещу водачи на 21, 30 и 37 години са образувани в РУ Тетевен и 1 бързо производство срещу 41-годишен мъж е започнато в РУ Ябланица, след като в почивните дни са установени да управляват моторни превозни средства след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух над 1,2 промила. Работата по случаите продължава.

В РУ Ловеч е образувано бързо производство срещу 54-годишен мъж от Троян, който на 11 юни през нощта е разбил стъкло на павилион в ловеч и е отнел портфейл със сумата от 11,66 лв. Лицето е задържано за срок до 24 часа и Работата по случая продължават служител на РУ на МВР Ловеч.

Полицаи от РУ Луковит разкриха кражба на кобила, каруца и амуниция, сигнал за която е получен в районното управление на 13 юни около 05.00ч. Кражбата е извършена от двор към частен дом в с. Петревене, а в резултат на проведени незабавни оперативно-издирвателни мероприятия за срок до 24 часа е задържан 20-годишен от Луковит.
Животното , каруцата и амуницията са открити и иззети по съответния ред, а по случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

20-годишен от Ловеч и 28-годишен от Троян са задържани за срок до 24 часа в РУ Ловеч, след като в резултат на проведени оперативно-издирвателни мероприятия са установени, като съпричастни към извършена на 13 юни около 22.15ч. в Ловеч, кражба на мобилен телефон и сумата от 140лв., принадлежащи на 37-годишен мъж. По случая е образувано досъдебно производство и работа продължават служителите на РУ Ловеч.

Полицията в Ловеч разследва пожар –  по информация на ОД на МВР Ловеч

 

Източник:
ОД на МВР Ловеч
Back to top button