Предпразнична треска в онлайн залозите: Печалбите се дължат не само на късмет, но и на коректно отношение

Някои букмейкъри заложиха на известни лица в своите рекламни клипове, но доверието е това, което гарантира интереса на потребителите към тях

Несъмнено зрителите се забавляват със своите популярни любимци, когато гледат рекламите на популярните букмейкъри. Макар това да е истинско попадение при избора на лицата, които отдавна са си спечелили славата на идоли за мнозина, има други фактори за дългогодишното доверие на потребителите.

Ако си фен на онлайн залозите, несъмнено вече знаеш къде да кликнеш за регистрация и вход в winbet. Честното и коректно отношение е онова, което обикновено води и до солидни печалби, със сигурност не е само късметът.

Няколко стъпки към влизане в играта

Всъщност регистрацията е изключително лесна задача, след като отворите сайта. Необходимо е да попълните посочените полета с данните за името и ЕГН. Не представите ли реална информация, още тогава няма да бъдете допуснати до създаване на акаунт.

Обърнете внимание при потребителското име, което трябва да бъде уникално, а паролата ви – комбинация от малки и големи букви плюс цифри.

Бъдете уверени, че сте получили писмо на електронната си поща, с което да потвърдите и активирате своя профил. Едва тогава може да считате, че сте приключили с тази крачка и да зареждате средства за игрите.

Разбира се, за да сте пълноценен играч, трябва да верифицирате профила си. Позволено е това да се случи и на по-късен етап, но може да го сторите и след направената регистрация.

Как ще оперирате със средствата си

Следващата ви крачка е да внесете пари към вашия виртуален акаунт. Съществуват и демо версии, но така или иначе ще се наложи да изпратите на букмейкъра и парични средства, за да може да пробвате късмета си и да имате съответната възвръщаемост.

А целта е именно тази, нали? Съчетайте забавлението с получаването на бонус – печалба, независимо в какъв размер е тя.

В това отношение от Winbet са благосклонни: разполагате с множество методи за плащане, каквото и да е намерението ви, да депозирате или теглите суми.

Все пак трябва да знаете, че минималната сума за вноска не трябва да е по-малка от 10 лева.

Пред вас стоят следните опции:

А1 – нов вариант да внесете средства в Уинбет;

CashTerminal – тук може да използвате системата за депозиране, не и за изплащане;

EasyPay или ePay – бързи операции при активен профил в техните платформи;

Банковите преводи, които също са на разположение, ако са извършени от сметка в банка в България.

Какво ви трябва още? Много ясно, професионалисти, на които да разчитате за нюха, опита и качествените прогнози. Посетете https://fbet.info.

Back to top button