Пропускателните пунктове в с. Буковлък продължават да действат до 29 юни

Пропускателните пунктове в с. Буковлък продължават да действат до 29 юни, разпоредиха от плевенската Регионална здравна инспекция

Непрекъснат 24-часов контролен полицейски пост за период от 7 дни, считано от 00.00 часа на 23 юни, ще продължи да има на два пункта на входа и изхода на с. Буковлък заради регистрираните там случаи на COVID-19. Това е разписано в Заповед № РД-01-144/22.06.2020 г. на Директора на Регионалната здравна инспекция – Плевен. Продължава и засиленият контрол над карантинираните от селото от страна на РЗИ и МВР.

Удължават епидемичната обстановка

Остават в действие и другите мерки – засилен хигиенен и противоепидемичен контрол на обектите с обществено предназначение, преустановяват се посещения в нощни барове и дискотеки, както и в пенсионерски клубове в Буковлък; обществените обекти трябва да осигурят спазване на дистанция, дезинфекция, контролиране на броя пребиваващи в обектите, както и носенето на защитни маски.

Носенето на маски е задължително на всички обществени закрити и открити места; не се разрешава провеждането на групови празненства и масови мероприятия и др.

Източник:
РЗИ Плевен

Pleven.bg

Pleven.bg - Актуални новини от Община Плевен

Свързани статии

Back to top button